Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Internet jako nowe dobro wspólne

Tytuł:
Internet jako nowe dobro wspólne
Autorzy:
Hofmokl, Justyna
Temat:
Społeczeństwo informacyjne
Internet
Kultura masowa
Socjologia i społeczeństwo
Rok wydania:
cop. 2009
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Akademickie i Profesjonalne
ISBN:
9788360807958
Seria:
Cyberkultura, Internet, Społeczeństwo
Opis fizyczny:
248 s. : il. ; 21 cm
Uwagi:
Bibliogr. s. 233-243. Indeks
UKD:
004.738.5:316.325:316.7
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01145cam#a2200301#i#4500
008 081223s2009####pl#a#########|001#0#pol##
080 %a 004.738.5:316.325:316.7
100 1 %a Hofmokl, Justyna.
245 1 0 %a Internet jako nowe dobro wspólne / %c Justyna Hofmokl.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Akademickie i Profesjonalne, %c cop. 2009.
300 %a 248 s. : %b il. ; %c 21 cm.
490 1 %a Cyberkultura, Internet, Społeczeństwo
504 %a Bibliogr. s. 233-243. Indeks.
650 9 %a Społeczeństwo informacyjne
650 9 %a Internet
650 9 %a Kultura masowa
658 %a Socjologia i społeczeństwo
830 0 %a Cyberkultura, Internet, Społeczeństwo
856 4 0 %u https://opac.bptorun.edu.pl/site/recorddetail/1322000305778 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 004.738.5:316.325:316.7
990 %a #Inna
999 %c kdz (23/01/2009) %d kdz (11/01/2010) %c kdz (29/01/2009) %c kdz (11/01/2010 ; 440-, 490+, 650-, 650+, 830+, 980+) %r 2009

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Pedagogiczna im. gen. bryg. prof. Elżbiety Zawackiej w Toruniu
Nr inwentarza:
100 104867
Sygnatura:
BPT 104867
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies