Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szkolnictwo wyższe : stan i kierunki przebudowy

Tytuł:
Szkolnictwo wyższe : stan i kierunki przebudowy
Autorzy:
Kluczyński, Jan (1936-1999)
Temat:
Szkolnictwo wyższe
Rok wydania:
1989
Wydawca:
Warszawa ; Kraków : Państ. Wydaw. Naukowe, (Krak. : DNar.)
ISBN:
8301098341
Seria:
Raporty Tematyczne / Komitet Ekspertów do Spraw Edukacji Narodowej, 0860-732X ; nr 22
Opis fizyczny:
43 s. ; 21 cm
UKD:
378
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01104cam#a2200253#i#4500
008 971010s1989####pl#####g#####|000#0#pol##
080 %a 378
100 1 %a Kluczyński, Jan %d (1936-1999).
245 1 0 %a Szkolnictwo wyższe : %b stan i kierunki przebudowy / %c Jan Kluczyński.
260 %a Warszawa ; Kraków : %b Państ. Wydaw. Naukowe, %c 1989 %e (Krak. : %f DNar.).
300 %a 43 s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Raporty Tematyczne / Komitet Ekspertów do Spraw Edukacji Narodowej, %x 0860-732X ; %v nr 22
650 9 %a Szkolnictwo wyższe
710 2 # %a Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951-1992). %e Wydawca
830 0 %a Raporty Tematyczne - Komitet Ekspertów do spraw Edukacji Narodowej %v nr 22
856 4 # %u https://opac.bptorun.edu.pl/site/recorddetail/1321800156271 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a #Pedagogiczna
999 %b prolib (24/05/2007) %c msz (26/02/2014) %c msz (26/02/2014 ; 000, 008, 040, 100+, 710+, 920, 990-, 990+) %r 1989

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Pedagogiczna im. gen. bryg. prof. Elżbiety Zawackiej w Toruniu
Nr inwentarza:
100 72558
Sygnatura:
BPT 72558
Uwagi do stanu fizycznego:
poplamiona okładka
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies