Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Idee czystej fenomenologii i fenomenologicznej filozofii

Tytuł:
Idee czystej fenomenologii i fenomenologicznej filozofii
Autorzy:
Husserl, Edmund (1859-1938)
Temat:
Fenomenologia
Rok wydania:
1967
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Seria:
Biblioteka Klasyków Filozofii
Opis fizyczny:
XXIV, 603 s., [1]k.portr. ; 20 cm
Uwagi:
Ind
UKD:
165
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01087nam|a2200265|i|4500
008 070524s1967####pl#||||gr|||||000#0|####d
080 %a 165
100 1 %a Husserl, Edmund %d (1859-1938).
245 1 0 %a Idee czystej fenomenologii i fenomenologicznej filozofii / %c Edmund Husserl ; przeł.[z niem.] i przyp. opatrzyła Danuta Gierulanka ; tł. przejrzał i wstępem poprzedził Roman Ingarden.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1967.
300 %a XXIV, 603 s., [1]k.portr. ; %c 20 cm.
490 1 %a Biblioteka Klasyków Filozofii
500 %a Ind.
650 9 %a Fenomenologia
700 1 # %a Gierulanka, Danuta %d (1909-1995). %e Tłumaczenie
700 1 # %a Ingarden, Roman %d (1893-1970). %e Wstęp
830 0 %a Biblioteka Klasyków Filozofii
856 4 0 %u https://opac.bptorun.edu.pl/site/recorddetail/1321800124587 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 165
990 %a #Inna
999 %b prolib (24/05/2007) %c msz (18/04/2011 ; 080, 700, 980+) %r 1967

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Pedagogiczna im. gen. bryg. prof. Elżbiety Zawackiej w Toruniu
Nr inwentarza:
100 21053
Sygnatura:
BPT 21053
Uwagi do stanu fizycznego:
popisana ołówkiem
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies